Фотографот Тим Тадер пронајде неколку ќелави мажи со цел да го замрзне моментот кога балонот ќе удри во нивните глави. Концептот е едноставен и е уште едно визуелно истражување на нешто ново и сосема поинакво. Уживајте во фотографиите.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР