Вистински книги за кои не постои оправдување под наслов „уништување“, но, пренамената на овие свети предмети во облик на сефови се апсолутна потреба во Вашата библиотека, напоредно со Вашите омилени наслови. Слично на идејата позната под наслов „Слатки мали тајни“, книгите-сефови се корисни од едноставна причина да се затаи, притаи или скрие Вашето мало богатство. Втората опција при употреба на овој производ е вистинско стилско изненадување, својствено на интересните предлози за брак. Излезени во продажба преку The BookMan’s Corner, книжарница во Чикаго – овие кние ветуваат видлив квалитет, професионална изработка и магнетен систем.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИкона на читањето: Бел
Следна објаваПерики од вода | Мажи
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР