Во сезоната на свадби, сите се некако романтично расположени и воглавно се сложуваат со констатацијата дека убавината на венчавките е што, барем на неколку часа, двајца ја празнуваат љубовта правејќи останатите да веруваат дека постои истата… галеријата која следува презентира интересни начини за предложување брак на Вашата сакана. Или сакан, зошто да не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСоздавањето на човекот
Следна објаваБакнувајте се!
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР