Има ли нешто послатко од четири панди кои се забавуваат лизгајќи се на лизгалка? Сместени во Chengdu Panda Base, центар за заштита на големите панди кои се во исчезнување, прославувајќи 25 години постоење на оваа непрофитна организација за заштита на овој вид животни, ја снимиле играта на четири од 108те големи панди кои моментално живеат таму. Погледнете.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБескрајна мисија | Ана Костовска
Следна објаваУбавицата и библиотеката
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР