Откако се мотивиравме согласно интересните предлози за брак, Ви презентираме еден романтичен концепт на венчален прстен – кој, во својата суштина е сребрен, но со текот на времето се позлатува. Како што годините минуваат, сребрената површина бледее за истиот да биде оплеменет со внатрешниот, златен слој. Времето кое минува во заедништво на двете половини од целото може да се почувствува со носење на овој прстен.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваАлфабет – полица
Следна објава1970 Pontiac Firebird
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР