Следните парчиња накит, всушност и не се накит. Тоа е вистински зеленчук кој не е баш пригоден за носење. Овој проект е наречен “Растителен накит” е дело на фотографот од Бугарија, Венцислав Илиев заедно со неговите студенти, а целта е една грда работа како што е кромидот, да се вклопи во моден магазин.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКолекција вина во Вашиот дом
Следна објаваНевидливи полици за книги
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР