Љубителите на виното може да одберат како да ја уредат колекцијата на нивниот омилен пијалок. Таа може да е сместена во визбата или да е составен дел од дневниот престој, а како најоригинално решение се издвојуваат „скриените визби“.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР