Без разлика на тоа дали сте љубител на вино, виски, шампањ или џус, секогаш е потребна соодветна стаклена чаша за вашиот омилен пијалок. Дури и најефтината пластична чаша може да ви заврши работа, но тоа најверојатно нема да биде исто задоволство.

Ние за денес одбравме галерија на интересно дизајирани чаши кои иако можеби и не се баш “естетски“ заради апликациите на нив, сепак се духовити и забавни. Па, ајде викнете друштво и забавувајте се со оригиналните чаши! :)

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР