Инспириран од боите на популарните социјални медиуми, графичкиот дизајнер од Венецуела Lumen Bigott, создаде униктна линија на патики кои ги претставуваат соодветните интернет страни. Колекцијата вклучува Facebook, Twitter, flickr, Google, dribbble и Wikipedia патики.

За жал, овие патики сеуште се во фаза на концепт, но се очекува да бидат пуштени и во продажба заради големиот интерес.

Па, кој пар би го одбрале за себе?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајсмешната фото сесија
Следна објаваПтици како осветлување
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР