Погледнете ги овие лампи и лустери во форма на птици кои даваат живост на секој простор. Marina’s Bird колекцијата е изработена од различни материјали и бои така што лесно се вклопува во секој стил на домот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР