Сноп светлина пробива низ отвор на пештерата во Yucatán, Mexico. Ова место изобилува со т.н. „cenotes“ кои се остатоци од геолошките активности на природата. Преубави пештери и подземни реки е тоа што ќе го пречека секој авантурист кој доаѓа овде. Фотографијата е направена од страна на фотографот Marc Filion.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР