Дали е тоа нешто што ги привлекува мажите, начин да ја изразат својата индивидуалност или можност да го покажат својот статус?
Облеката не го прави мажот, но накитот многу кажува за него. Ставот на мажите кон накитот се менува. Денес се повеќе мажи носат накит: обетки, прстени, нараквици, ланчиња. Од едноставни дизајни па се до експерименти со премногу наредени уникатни парчиња.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР