Пред да влезете во продавница, прво нешто што забележувате е излогот. Дали тој е пресуден за да влезете? Сепак, приказната од излогот е таа што ве понесува внатре иако немате потреба од нешто ново…

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР