Зошто да употребувате венче, кога може да направите плетенка?
Постојат разни видови на плетенки кои може да ги носите во секоја прилика. Со малку вежбање може да станете експерт и да си играте со вашата но и со косата на другите.
Погледнете ги примерите и додадете уште нешто на вашата плетенка – цвет, лента, панделка или шнола.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР