Доколку детската соба треба да ја делат повеќе деца, креветите на спрат се најдобро решение за заштеда на простор. Направете отстапки од класичниот изглед, создадете уникатно детско катче, а доколку сте во можност зошто да не ставите и лизгалка?

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР