Во однос на дизајнот, иако мислиме дека неможе да бидеме изненадени, секојдневно се појавуваат нови дизајни на предмети со сосема нови концепти и нови приказни.
Истото се однесува на столиците. Тие во просторот не се „седишта со ногарки“ туку ни го привлекуваат вниманието како мали уметнички дела, како скулптури.

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР