Оваа галерија фотографии е дело на италијанскиот фотограф Massimo Gammacurta. Овој уметник најпрво рачно изработува вкусни лижавчиња во форма на познатите брендови, а потоа ги фотографира. Интересен склоп на дизајн и фотографија. Погодете кое лижавче, кој препознатлив бренд го претставува?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВозбудлива детска соба
Следна објаваPimkie | Дневна прогноза на бои
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР