Детската игра во природа е инспирација за уредување на оваа соба.
Куќичка на дрво, скала, јажиња за качување и скришни места.
Во центарот на собата е поставено дрво со лулашка. Ѕидот е нацртан со поле, дрвја, сино небо и облачиња.
Доволно возбудливи елементи за будење на детската фантазија.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР