Се прашувате често во која боја да се облечете? Брендот Pimkie сакајќи да ви помогне во решавањето на вашите дилеми започна интересен проект наречен “Pimkie Дневна прогноза на бои”. Поставени се камери на различни локации во три градови при што е изработен програм кој прави анализа на податоците кои бои ги носеле најчесто луѓето тој ден при што со проверка на специјално изработениот сајт можете да видите и да си ги решите дилемите.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПроектот: Лижавче
Следна објаваУметност од дрво | Тоше Секулоски
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР