Акционен трилер за реалноста и меморијата. Recall е компанија која е способна да ги претвори соништата во реални мемории. Таква судбина ќе има работник во  една фабрика, тој почнува да се сомнева дека е шпион, иако не е свесен сеуште на чија страна е. Филмот е преработка на верзијата со Арнолд Шварценегер. Погледнете.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР