Conde Nast Traveler 32 -ри пат, по избор на читателите на списанието Luxury ги забележа искуствата и спомените на патниците и ги рангираше најдобрите хотели со цел да ни го понудат најдоброто …

Нивниот список е изарботен со помош на мислењата на 600.000 гласачи, а содржи прегледи за над 10,000 хотели ширум светот.

Европа е секако апсолутен победник на списокот со повеќето хотели на својата територија, додека САД и Азија, а особено Индија, полека, но сигурно го освојуваат пазарот.

Во нашата галерија можете да ги видите првите десет на списокот што веројатно ќе ве инспирираат кога ќе го планирате следното патување.

 Alila Fort Bishangarh – Индија

(2/11) 10. Rosewood Luang Prabang- Лаос

(3/11) 9. Beau-Rivage Palace – Швајцарија

(4/11) 8. Monastero Santa Rosa Hotel & Spa – Италија

(5/11) 7. Rambagh Palace – Индија

(6/11) 6. Royal Mansour Marrakech – Мароко

(7/11) 5. Four Seasons Hotel at the Surf Club – Florida, САД

(8/11) 4. 1 Hotel West Hollywood – Kalifornija, САД

(9/11) 3. Taj Lake Palace- Индија

(10/11) 2. Baur au Lac- Швајцарија

(11/11) 1. SLS Hotel Beverly Hills – Kalifornija, САД

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВечерва во МСУ – Скопје одново: Интернационализам, уметност, солидарност
Следна објаваПалта кои истовремено се тренд и класика!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР