Оваа сезона MAC си поигрува со најголемиот симбол на празниците кои доаѓаат – ѕвездата!

Ѕвездите во колекцијата “Starring You” блескаат во сите правци – на самите производи и во сетовите.

Но, ниту една од овие ѕвездички нема да блеска оваа сезона повеќе од ВАС!

Зачекорете на празничната сцена во полн сјај и блеснете како никогаш досега.

Колекцијата се состои од линија за очи, усни и лице, но несомнено веруваме дека на вашата листа на желби ќе се најдат и ѕвездените сетови.

Колекцијата е достапна во МАС продажното место во Скопје Сити Мол од петок 22 ноември!

LIPS 

KISS OF STARS LIPSTICK
Kiss Of Stars

Gold Star!

Walk Of Flame

Destined For Stardom

Starstruck

Asterisk

ЦЕНА 1665 ден.

LIPGLASS / STARRING YOU

Starf*cker

Star Memoir

Starring You

Young Star

Counting Stars

ЦЕНА 1425 ден.

EYES


SPELLBINDER SHADOW / STARRING YOU

Stars Align

Wishful Thinking

Stairs To The Stars

Swing On A Star

ЦЕНА 166ден.

POWERPOINT EYE PENCIL / STARRING YOU
Engraved

ЦЕНА 1230 ден

FACE


OPALESCENT POWDER / STARRING YOU
Rising Star – pink shimmer

Shooting Star – warm gold

ЦЕНА 2350 ден

 

STAR STUDS – Silver Sparks
ЦЕНА 600 ден

 

 

70 LASH / STARRING YOU

ЦЕНА 1000 ден

 

BAGS AND KITS

KISS OF STARS LIPSTICK

Neutral

Red

Plum
ЦЕНА 2600 ден

 

STARRY-EYED KIT
Smokey

Neutral
ЦЕНА 3100 ден

STAR-SIGHTING COMPACTS
Neutral
Fuchsia

Lavender
ЦЕНА 2800 ден

 

STAR-DIPPED FACE COMPACTS
Light

Medium Deep
ЦЕНА 2800 ден

 

SPRINKLE OF SHINE KITS

Pink

Gold

ЦЕНА 3950 ден

 

 

STAR-DAZZLER KIT

ЦЕНА 2560 ден

 

 MINI KITS


LUCKY STARS LIP GLOSS KITS:
Pink

Neutral
ЦЕНА 1890 ден

 

 

LUCKY STARS LIPSTICK KITS:
Neutral

Vibrant

ЦЕНА 1890 ден

 

 

LUCKY STARS RETRO MATTE KITS:
Neutral

Red

ЦЕНА 2600 ден

 

SHINING MOMENT KITS:
Fuchsia

Red

ЦЕНА 1890 ден

 

BRUSH WITH THE STARS KIT:

473SES Angled Multi-Purpose Cheek Brush

472SES Angled Flat Top Foundation Brush

552SES Eye Blending Brush

551SES Angled Multi-Purpose Brush

553SES Double-Ended Brow Brush

ЦЕНА 4710 ден

 

  

TASTE OF STARDOM MINI LIPSTICK KIT:
CB 96

See Sheer

All Fired Up

Candy Yum-Yum

Nouvelle Vogue

Kinda Sexy

Official Star

Chili

Ruby Woo

Extra Stars Please

Lost In The Stars

Diva

ЦЕНА 6050 ден

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР