Заборавете на Бали, Санторини и Сен Тропе …

Оваа нова луксузна дестинација, чија популарност расте многу брзо, е во Турција.

Тоа е градот Бордум, кој го носи епитетот “Турски Сен Тропе” поради своите луксузни хотели, клубови на плажи, гастрономски сцени и изобилие на супер-јахти кои лебдат на неговите води.

Бројни истражувачки туристички сајтови го прогласија Бодрум како една од најдобрите дестинации во годината, наведувајќи да се избегне премногу развиениот Бали во корист на Бодрум, каде што во тек е ренесанса со пет ѕвездички.

Бројни богати Европејци кои не сакаат да се туркаат во големите гужви за време на своите годишни одмори,  летуваат токму тука.

Бодрум ги привлекува боемите од прва класа, познати личности, модели и светската елита. Освен по ноќната сцена која е многу интересна, градот е познат и по својот замок од петнаесетиот век.

Otkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godine

Otkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godine

Otkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godine

Otkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godineOtkrivamo: koji grad je glavna letnja destinacija godine

СПОДЕЛИ
Претходна објаваChristian Louboutin – колекција инспирирана од модата на Индија!
Следна објаваJust Cavalli ја претстави новата кампања пролет/лето 2019!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР