Инстаграм профилот на Grigoriy Shkarupilo e тука да го разубави секој ден на фановите на минимализмот.

Исполнет со шаренолики клишеа на секојдневните авантури, тој ја прикажува убавината на минимализмот и неговата секојдневна визија на нештата!

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР