Image may contain: 2 people, people smiling, wedding and suit

Свадбата на Беки и Џон беше навистина поинаква од останатите, можеби поради измената на есенцијалниот свадбен детаљ, букетите со цвеќиња беа заменети со спасени кутриња. Младоженците ги задржаа сите кутриња се додека не им најдоа соодветен дом, а фотографиите мора да се согласиме дека се неодоливи.

Погледнете…

Image may contain: 4 people, people standing, wedding and suit

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and weddingImage may contain: 6 people, people smiling, people standing and wedding

Image may contain: 2 people, people standing, dog, wedding, suit and outdoor

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and wedding

Image may contain: 1 person, smiling, sitting, wedding and dog

Image may contain: 2 people, people smiling, weddingImage may contain: 5 people, people smiling, people standingImage may contain: 3 people, people smiling, weddingImage may contain: 4 people, people smiling, wedding

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР