На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 26.02 до 04.03.2018 ќе имате можност на сцената на Театарот да ги проследите следните претстави:

ден и час: 27.02.2018 (вторник) | 20.00

претстава: ЛЕТ НАД КУКАВИЧЈОТО ГНЕЗДО

играат: Сашо Тасевски, Емилија Мицевска, Соња Стамболџиоска, Благој Чоревски, Диме Илиев, Златко Митрески, Ѓорги Тодоровски, Ненад Нацев, Игор Ангелов, Предраг Павловски, Игор Георгиев, Мелита Софрониоска, Александра Павлова

автор: Кен Киси

режија: Ристо Алексовски

ден и час: 28.02.2018 (среда) | 20.00

претстава: КАКО ДА СЕ ОГРАБИ БАНКА

играат: Лазе Манасковски, Марија Кондовска, Гоце Тодоровски, Симон Манасковски, Катерина Шехтанска – Лаковски, Калина Наумовска, Игор Георгиев

автор: Сами Фејд

режија: Иван Манасковски

ден и час: 02.03.2018 (петок) | 20.00

претстава: ЛЕТ НАД КУКАВИЧЈОТО ГНЕЗДО

играат: Сашо Тасевски, Емилија Мицевска, Соња Стамболџиоска, Благој Чоревски, Диме Илиев, Златко Митрески, Ѓорги Тодоровски, Ненад Нацев, Игор Ангелов, Предраг Павловски, Игор Георгиев, Мелита Софрониоска, Александра Павлова

автор: Кен Киси

режија: Ристо Алексовски

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОбетките на Zara се вистинско пролетно освежување!
Следна објаваСпасени кутриња наместо букети!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР