Унгарскиот град, Székesfehérvár, бил главен град во периодот на средниот век. Тој е со богата историја и уште поубава архитектура. Унгарски фотограф ја документираше атмосферата на неговиот роден град за време на Божиќните празници.

Погледнете!

Image may contain: night

Image may contain: night, tree and outdoor

Image may contain: one or more people, night, crowd and outdoor

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people, night, tree and outdoor

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: night and outdoor

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: indoor

Image may contain: shoes

Image may contain: outdoor

Image may contain: christmas tree, night, tree, plant and outdoor

Image may contain: night and outdoor

Image may contain: night and outdoor

No automatic alt text available.

Image may contain: christmas tree, night, tree and outdoor

No automatic alt text available.

Image may contain: night, table and outdoor

Image may contain: outdoor

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваТрендови на убавина кои ќе владеат во 2018 година!
Следна објаваВнимавајте – ова не се фотографии!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР