Albert Dros е фотографот кој стои позади проектот „Shooting The Same Location Over and Over“. Истата локација фотографирана неколку пати во различен период од годината и мора да признаеме дека изгледа магично!

Вечер во доцна есен

Image may contain: tree and outdoor

Средина на есен

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

Зима

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

Лето

Image may contain: tree, plant, sky, outdoor and nature

Пролет

Image may contain: tree, outdoor and nature

Вечерни светла

Image may contain: tree and outdoor

Утро во доцна есен

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР