Image may contain: shoes

Кога станува збор за самата игра со сенките во просторот, Laurence Bouchard е вистинскиот мајстор. Фотографот од Јапонија во самиот серијал ја користи црно – белата техника, а исто така и е омлено да си „поигрува“ со капките дожд на прозорците.

Како Ви се допаѓа нејзиниот серијал?

Image may contain: outdoor

Image may contain: one or more people, shoes and indoor

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: night and outdoor

Image may contain: one or more people and shoes

Image may contain: 1 person, standing, shoes, sky and outdoor

Image may contain: stripes

Image may contain: night

No automatic alt text available.

Image may contain: cloud, sky, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, sky, shoes, night and outdoor

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people, hat and outdoor

Image may contain: bicycle

No automatic alt text available.

 

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР