Image may contain: sky, mountain, outdoor and nature

Кога станува збор за Франција, често се концентрираме на комерцијалните туристички идеи и често ја забораваме нејзината живописна природа. За среќа, тука е Aurelien Billois со неговиот серијал да не потсети на воодушевувачките погледи кои Франција ги нуди од нејзините височини. Утрата се прилично убави, но мора да се согласиме дека во Франција се уште поубави!

За сите ентузијасти за планинарење тука имате линк од точната локализација на Google maps.

Image may contain: sky, mountain, nature and outdoor

Image may contain: sky, mountain, nature and outdoor

Image may contain: sky, mountain, outdoor and nature

Image may contain: sky, grass, mountain, outdoor, nature and water

Image may contain: ocean, sky, mountain, twilight, nature and outdoor

Image may contain: sky, ocean, outdoor, nature and water

Image may contain: sky, mountain, grass, outdoor and nature

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР