Image may contain: water

Image may contain: outdoor

Да бидеме искрени, Ван Гог е можеби најславниот сликар во светот. Инспирацијата од неговото дело има влијание и денес, а за тоа се доказ овие современи слатки интерпретации кои додаваат на мистиката нота на детска поетичност преку ликовите од омилените анимирани филмови. Доколку се мислевте како да ја доловите артистичката смисла кај најмилите, ние очигледно го имеме решението.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: people standing and outdoor

Image may contain: outdoor and water

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: outdoor

No automatic alt text available.

Image may contain: outdoor

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР