Mr Bo е вистински романтичар кога станува збор за Јужна Австралија. Пространи пејсажи најчесто од птичја перспектива со нагласена симетрија се дел од неговиот фотографски серијал. Композиција која ќе Ви го одземе здивот и ќе Ве потсети на убавината на нашата планета. Од патишта кои водат до плажи, фотографот Ви дава крила за да ја спознаете неговата татковина.

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР