Уникатни чаши со кои првото утринско кафе ќе ви биде магично!

Уметникот Колин Линч рачно креира керамички чаши украсени со сјајни кристали.

Чашите кои се на работ на практичен објект и скулптура ги красат 3D силуетите во геометриски форми кои се чини дека излегуваат од нив. Кога ги држите овие чаши во раката, изгледа како да држите шарени кристали во боја, наместо нешто на кое местото му е во кујната.

Најголемиот дел од Essarai керамиката, се состои од рачно изработени чаши, достапни во различни бои, а можете да ги нарачате преку продавницата Etsy на Ceramics Etsy, иако можете да ги изберете во различни бои, можете да ги контактирате ако барате некоја специфична боја.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР