Dua Lipa полека но сигурно ги достигнува се побрзо првите места во плејлистите во Европа и САД. Доказ за подемот на нејзината кариера и заразата по добриот ритам е и оваа кореографија. Талентирани момци и девојки танцуваат според кореографијата на Brian Friedman

Дали Ви се допадна?

 

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР