Maggie West го докажа своето мајсторство во фотографијата со експериментирање низ играта на светлината. Овој серијал наречен Flora ги експресира речиси незабележливи контури на цветовите во флуросцентна боја. Фотографиите даваат димензија на надреалност, живост и психоделична мистерија. Повеќе за работата на Меги можете да видите на нејзиниот профил на Instagram, а ние сметаме дека овие фотографии и тоа како би ги краселе ѕидовите на некое убаво, модерено гнездо за живеење.

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНов Vichy Mineral дезодоранс без алуминиумски соли!
Следна објаваРециклирани скулптури на животни во светот
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР