Фото на денот | Совршено влегување во базен

Natalie Greenroyd направи неверојатна фотографија додека седеше на воздушен душек во базенот, а нејзиниот сопруг одличи да скокне. Незината подводна камера го документираше моментот и се доби неверојатно мешање на воздушната и водената средина. Повеќе за нејзината работа, покрај линкот горе, може да ги видите на нејзиниот Instagram профил.

Како Ви се допаѓа нашиот избор за денеска?

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР