Импресивното здание кое е дизајнирано од страна на  искусниот тим на “Porsche design” се наоѓа во Мајами поточно на “Sunny Isles”. Оваа фасцинатна градба им нуди единствена можност на станарите кои живеат овде да ги паркираат своите автомобили на својот спрат. Да, драги читатели убаво прочитавте, со помош на специјални лифтови кои се дизајнирани токму за оваа намена.

Овој единствен концепт на паркирање ќе биде достапен само за ултра богатите луѓе кои ќе бидат во можност да си приуштат да купат стан а при тоа да издвојат цели 6,000,000 милиони долари.

Зградата има 60 спрата и се состои од 132 луксузни резиденции!

Погледнете како тоа изгледа.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР