Puerto Rico…самото име зборува доволно за себе. Сигурно ве асоцира на живот на некое острово, тропска убавина и разновидна култура!

“Богато пристаниште”, што на шпански јазик значи името на оваа држава, која припаѓа на групата Големи Антили, се состои од неколку острови – Puerto Rico, Vieques, Culebra, Mona, a Portoriko е најмалото острво.

Portoriko ви нуди безбројни културолшки искуства на многу историски локации. Било да уживате во дивата и сурова природа или сте ноќен авантурист, тогаш, спакувајте ги своите работи и ако сте во можнност, право на ова острво кое е преполно со контрасти и изненадувања.

Ние ви откриваме 10 добри причини за да го посетите ова острво: главниот град San Huan, фантастична храна, пијалок, феноменално време, плажи, ноќно возење со кајак, споменици, сурфање, Hato Rey -финанскиот центар и Pig Highway (најдобро спремени прасиња).

11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko

11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko11 dobrih razloga da posetite Portoriko

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСупер едноставни и креативни идеи за Велигден!
Следна објаваПапратот е популарен домашен тренд!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР