Felipe Feca е фотографка која се борела со анкциозноста веќе десет години и кога веќе оваа битка е готова, таа одлучи да направи фотографски серијал ставајќи се себе во главното светло. Таа ја потенцира експресијата на емоции која ја доживува што е можно пореалистично.

Многумина кои се соочуваат со анкциозност дадоа позитивна критика за претставителноста на серијалот, а според Felipe Feca оваа болест е таен убиец кој полека и неосетно напаѓа, а кога конечно ќе го забележите неговото присуство, тој ги опседнал Вашите мисли и чувства.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМоќта на зборовите | Xandria Ooi
Следна објаваСоби со најубав поглед-“рај за очи”
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР