Несомнено е дека кучето е најверниот пријател на човекот, а посебно е приврзано за малите деца и немоќните лица. Неодамна на социјлната мрежа Instargram се појави страница за едно куче кое било вдомено од прифатилиште во американската сојузна држава Орегон кога имало само единаесет месеци исто колку и најмалиот член на семејството кое го вдомило. Од тој  ден тие стануваат нераздвојни и се прават заедно. Семејството решило да ги документирани сите мигови кои ги поминуваат заедно оие две прeслатки суштества. Погледнете ги, навистина се преслатки!! <3

reagandoodle-dog-and-boy-1

reagandoodle-dog-and-boy-2

reagandoodle-dog-and-boy-4

reagandoodle-dog-and-boy-5

reagandoodle-dog-and-boy-8

reagandoodle-dog-and-boy-11

reagandoodle-dog-and-boy-20

reagandoodle-dog-and-boy-10

reagandoodle-dog-and-boy-17

reagandoodle-dog-and-boy-16

reagandoodle-dog-and-boy-7

reagandoodle-dog-and-boy-21

reagandoodle-dog-and-boy-19

reagandoodle-dog-and-boy-14

reagandoodle-dog-and-boy-18

reagandoodle-dog-and-boy-12

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБрој 1. здрав тренд во 2017 година!
Следна објаваНови 8 “cool “парчиња од H&M!
"Art will remain the most astonishing activity of mankind born out of struggle between wisdom and madness between dream and reality in our mind!"! My main fields of interest are arts and culture, but I am easily adaptable to different types of topics. Intrinsic interest in these two fields, of which I have followed successive developments, and in their singular and profitable union: scientific abstraction and sensory rapture, ephemeral and predictive, the attribute of success and the spirit of ‘innovation. ---------------------------------------------------------------------------------- Со повеќе од солидни познавања на класичната уметност и со исклучителнo познавање на француската мода и стил на живеење, Маја ја презентрира убавината на уметноста во посебните мигови на секојдневието, нагласувајќи го акцентот на идиличните егзотични патувања. Формалната цел на убавината е страста на љубовта; (нејзина омилена изрека).

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР