Можеби се прашувате – металик кармин? Меѓутоа овој голем makeup тренд би можел и вас да ве заинтересира: металик нијансите, се одличен избор за сите тенови на кожа, само е потребно малку храброст да ги пробате!

Уште пред неколку сезони златниот кармин во своите колкции го претставија Burberry, Tom Ford, Dolce & Gabbana, но и брендот Bobbi Brown. Сем што е хит, металик карминот е совршен и за празниците кои следат!

До колку сакате пополни усни, над металик карминот додате во средина на усните  highlighter или сјај.

 

nyx-cosmic-metals-lip-cream-metallic-lipstick maxresdefault

ake-a-look-at-kylie-jenners-new-metallic-liquid-lippies landscape-1467044268-kylie-jenner-kymajesty-black-metallic-lip-kit

СПОДЕЛИ
Претходна објаваKelly Rohrbach со секси хулахопки!
Следна објаваФотографија | Златна есен во Романија
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР