Групата лични проекти на Jennifer Esseiva ја покажуваат убавината на европските држави. Фотографиите од Данска, Норвешка и Холандија успеваат да ја доловат суштината и прекрасните пејзажи на овие три држави.

Колоритните куќи пресликани во мирната вода, заоѓањето на сонцето набљудувано од некој мост или спокојот на пристаништето на крајот на денот се само дел од убавите работи кои можат да се видат или доживеат во овој дел од Европа.

1 2 3 4 5 6 7

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР