Историјата е само една работа што ја прави Европа фасцинантна и вечен извор на инспирација и креативност, се од мистичните кралства и замоци, до херојски битки и да, архитектурата. Барселона, Париз, Лондон, фотографии, фотографии, фотографии.

Но, што е со оние напуштени места на кои Европа има заборавено?

Тука е серијата Ask the Dust од Romain Veillon, француски фотограф кој патуваше четири години низ европските остатоци доловувајќи ја нивната уникатна убавина. Убавина која е дополнета со враќањето на долгот од природата. Убавина која ќе Ве поттикне да сонувате и да тргнете на една европска авантура.

0 1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР