William Lü е танчер и кореографер по професија, но во исто време е и љубител на храна.

Слободното попладне кое што го имал во холандскиот град Ајндховен го искористил за ручек, кафе и десерт. Неговото видео е корисно за сите трагачи по убава храна и вкусен десерт.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР