Секоја урбана средина има потреба од зеленило и простор за одмарање кога ни е доста од градскиот метеж. Совршениот спој помеѓу овие два света го прават секој град посебен.

Фотографот Maximus Chatsky, фасциниран од спојот на архитектурата со зеленилото, направил серија фотографии насловена Mergers and Acquisitions. 

Фотографот по потекло од Украина, во своето портфолио има фотографии на кои вреди да се обрне внимание.

1 2 3 4 5 6

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР