Mercedes-Benz го дизајнираше својот прв брод “Arrow460-Granturismo”, 14 метри долг со 960 коњски сили. Луксузната јахта ги комбинира перформансите на Mercedes-Benz спортските автомобили, со единствената иновација во наутичката индустрија. Hallmark Mercedes ги направи традиционалните  дизајнерски решенија, што го прават подеднакво погоден за излети како и ноќевања на бродот.

На јахтата можат да се сместат до 10 луѓе. Внатре има големи странични прозори, масата и креветите се зголемуваат по потреба, луксузно и удобно купатилото, одвоен гардеробер, одличен систем за климтизација, аудио состав со висок квалитет, како и место за вино и ледомат.mercedes-benz-arrow460-granturismo-designboom-02-818x546 mercedes-benz-arrow460-granturismo-designboom-04-818x545 mercedes-benz-arrow460-granturismo-designboom-05-818x546 mercedes-benz-arrow460-granturismo-designboom-06-818x546 mercedes-benz-arrow460-granturismo-designboom-gallery06 mercedes-benz-arrow460-granturismo-designboom-header

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМодниот свет полуде по новите патики Valentino!
Следна објаваНовиот десерт во облик на капка, хит во Њујорк!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР