Светлосните завеси кои го осветлуваат просторот  се иновативен  производ на компанијата “Sensing Tex”. Со своето суптилно осветлување овие завеси допринесуваат за присуство на магичност во просторот и конструираат интима и убава атмосфера за присутните. Светлосните завеси се засноваат на оригинална и иновативна технологија која користи Luminous Tex. Ткаенините се направени од оптички влакна и може да се најдат во сите облици и дизајни. Влакната светат со помош на Led изворина светлост, кои се контолираат со напредни системи т.е со помош на сензори, далечински управувач или апликација во облик на таблет или смарт телефон. Светлосните завеси ја комбинираат традицијата и современоста во уредувањето на ентериерот. Тие изгледаат како обични завеси преку ден, а навечер се интерактивни со светлосни ефекти.

Погледнете!!116_DECOR_LINE_04

18_ok

images

116_LCT_02_deco

images (1)

Magicnost-ambijenta-sa-avetlosnim-zavesama-681x443

VERDE2_1

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваШарен минимализам во ентериер
Следна објаваTakashi Yasui | Убавиот живот во Јапонија
Со повеќе од солидни познавања на класичната уметност и со исклучителнo познавање на француската мода и стил на живеење, Маја ја презентрира убавината на уметноста во посебните мигови на секојдневието, нагласувајќи го акцентот на идиличните егзотични патувања. Формалната цел на убавината е страста на љубовта; (нејзина омилена изрека).

НЕМА КОМЕНТАРИ