Не баш, но може да се каже дека дефинитивно сме на добар пат.

Следејќи ги еволутивните закони, ние како суштества својствени на природата, мора да научиме да се адаптираме во околината и колку можеме повеќе да ја усовршиме и да ја оставиме во што е можно подобра состојба на следната генерација.

Еколошки – настроените архитекти околу светот докажаа дека не само што можеме да имаме соживот со природата, туку и дека тоа е навистина лесно.

Како?

Па, навистина едноставно. Ако има дрво на земјиштето каде е планиран Вашиот проект, проектирате околу дрвото. И зарем не би било навистина убаво да имате дрво во центарот на Вашиот дом, кое ќе буди живот и ќе шири позитивна енергија?

00

01

03

04

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКуќите на познатите писатели
Следна објаваDolce & Gabanna, Maiolica колекција 2015
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ