На само шеесет километри од Берлин, Германија се наоѓа вистински тропски рај. Тој е сместен во еден хангар доволно голем да може да смести и кипот на слободата во него. За посетителите на оваа метропола ова е вистински рај посебно во зимскиот период. Тука тие доаѓаат да се забавуваат и за момент да заборават на градското сивило. Во овој тропски рај имате песочни плажи, базени, ресторани, спа центари, хотел и се поставени големи шатори за да може посетителите да имаат чувство како да се на кампување. Покрај сите овие погодности, тука има има првокласни ресторани во кои се служи храна од 12 различни светски кујни, а секако посетителите може да играат и голф.
Прекрасно чувство,зарем не!! maxresdefault (2)

maxresdefault (1)

29349894

Innenansicht_im_Tropical_Islands

29349908

NOVASOL-6a-Lagune-bei-Nacht-P1040633
NPL-92113A-1
Tropical-Island-ex-Cargolifter-Hangar-Berlin_04-©-Oskar-Da-RizTropical-IslandKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Tropical-Island (1)

 

 

tropical-islands-germany-from-above

maxresdefault

НЕМА КОМЕНТАРИ