Замислете да имате свој сопствен мост како кралското семејство од  Дубаи!!

Мостот “Meydan”, сопственост на кралското семејство од  Дубаи. Секоја година ВИП членовите на ова кралско семејство присуствуваат на познатиот Светски Куп во коњски трки. Мостот” Meydan” e направен специјално за оваа намена и е дел од рутата каде што поминуваат учесниците на трката. Како посебно архитектонско обележје на Дубаи мостот е  осветлен со прекрасна сина светлина која дава еден  прекрасен визуелен ефект на брановидност.

20985_10152889270790980_6849655729103704682_n

11501292764_89ab0deb11_b

meydan_bridge___dubai_by_eaqj-d67vhx0

Meydan-Bridge-led-blue-light-3 (1)

НЕМА КОМЕНТАРИ